TANULMÁNY,

SZAKÉRTÉS

ÁTGONDOLT. RÉSZLETGAZDAG. PRECÍZ.


MEGVALÓSÍTHATÓSÁGI TANULMÁNY

Egy épület megvalósítása – legyen szó egy családi házról, irodaházról, közösségi térről vagy éppen egy gyártó üzemről – a tervezéssel kezdődik. Tapasztalataink alapján a tervezés megkezdése előtt Megrendelőink többsége igényli a szakmai támogatást: a számtalan fűtési, hűtési, vízgazdálkodási, klímatechnikai, stb… technológia közül melyik a jó döntést számára. 

A döntés kulcsa az adott műszaki megoldás bekerülési költsége és az általa kínált komfort, energiahatékonysági illetve környezettudatossági szempontok. 

A döntés az Öné, a mi feladatunk, hogy egy olyan szakmailag objektív döntéselőkészítő megvalósíthatósági tanulmánytervet állítsunk össze, mely a szükséges részletezettséggel mutatja az adott épület vonatkozásában szóba jöhető épületgépészeti műszaki megoldásokat, tárja fel az egyes megoldásokban rejlő kockázatot. Az egyes rendszermegoldások előnye, hátránya nem egzakt tény, azokat mérnöki számításokkal kell megvizsgálni a helyi adottságok figyelembevételével. 

Az alternatív műszaki megoldások bekerülési költsége mellett várható üzemeltetési költségek becslésével teljes képet adunk Ön számára a szóba jöhető műszaki megoldásokról. 

A kapott eredményeket egy részletes dokumentáció formájában adjuk át, mely segít meghozni Önnek a megfelelő döntést.


MŰSZERES MÉRÉS

Munkahelyinken, otthonaikban, közösségi tereinkben közérzetünket alapjaiban befolyásolják az alábbi fizikai paraméterek:

hőmérséklet

páratartalom

légsebesség

turbulencia fok

levegő minőség

hangerő

Az ipari gyártási folyamatok során ugyanezen fizikai paraméterek hatással vannak a végtermék minőségére, a termelés hatékonyságára. Célspecifikus műszerekkel e paraméterek egzaktul mérhetők, így valós képet kaphatunk a közérzetünket illetve az ipari folyamatokat negatívan befolyásoló tényezőkről. A mérési eredmények kiértékelésével meghatározzuk Ön számára azt a leghatékonyabb műszaki megoldást, mellyel egy komfortosabb belső tér és egy hatékonyabb gyártási folyamat valósítható meg.

AZON DOLGOZUNK, HOGY A LEGJOBB ÉPÜLETGÉPÉSZETI SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTSUK ÖNNEK!

Garantáljuk a legmagasabb szintű szolgáltatást, több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Kérjen árajánlatot még ma!

Parsch Ádám

Iroda

1027 Budapest,

Margit krt. 24.

Levelezési cím

1111 Budapest,

Budafoki út 10/A 4/4.

Email

info@parsch.hu

Impresszum

Cég: Parsch Kft.

Székh.: 1016 Bp., Berényi utca 9/b. 2. ép. mfsz. 9.

Adósz.: 10797785-2-41

Cégj.: 01-09-260284

+36202365184

1027 Bp., Margit krt. 24.

1111 Bp., Budafoki út 10/A 4.em. 4.

info@parsch.hu

Minden jog fenntartva © 2021 / NR Media Kft.